Dania świąteczne

Główna

Imię i nazwisko*:

Email*:

Telefon:

Data odbioru*:

Zamówienia będą przyjmowane do dnia 17.12.2017 r.

Dania na wynos Gramatura Cena Ilość
Szczupak z bakaliami porcja 120-150 g 13.00
Karp w galarecie porcja 120-150 g 13.00
Filety z łososia w galarecie porcja 120-150 g 15.00
Śledzie w oleju lnianym z cebulką porcja 100 g 7.00
Boczek wędzony 1 kg 45.00
Salceson "Cwaniak" 1 kg 35.00
Szynka wiejska 1 kg 65.00
Pasztet domowy z dzika lub staropolski 1 kg 45.00
Pasztet z kaczki 1 kg 45.00
Swojska kiełbasa 1 kg 45.00
Schab pieczony z morelą 1 kg 45.00
Schab karkowy pieczony 1 kg 45.00
Sałatka jarzynowa 1 kg 30.00
Sałatka śledziowa z burakami 1 kg 30.00
Pierogi z kapustą 10 szt. (1szt) 20.00 (2.00)
Buraczki zasmażane 100 g 3.50
Kopytka domowe 100 g 3.00
Kapusta z grzyb. na lnianym oleju 1 kg 30.00
Barszcz czerwony 1 litr 25.00
Grzybowa z łazankami 1 litr 35.00
Karp panierowany duszony z cebulą 100 g 9.00
Karp saute z pieczarkami 100 g 9.00
Duet serowo-makowy 1 kg 40.00
Sernik z białą czekoladą 1 kg 55.00
Tort bezowy pomarańcza z maskarpone 1 szt. ok. 1,5 kg 150.00
Tort bezowy kawowo daktylowy 1 szt. ok. 1,5 kg 150.00
Gęś pieczona w całości marynowana w ziołach 1 szt. to min. 2,5 kg 1 kg 75.00
Złocista , pieczona cała kaczka z jabłkami 1 szt. to ok. 1,6 kg 65.00
Jesiotr wędzony 1 szt. min. 3 kg 1 kg 150.00 zł

Potwierdzeniem przyjęcia zamówienia jest wpłata zaliczki min. 50 zł. Wpłaty zaliczki należy dokonać na numer rachunku BZWBK Bank Zachodni : 69 1090 1694 0000 0001 0860 3224.
W tytule przelewu należy wpisać „ WYNOS -  oraz swoje nazwisko”
Odbiór dań do 23.12 ( włącznie) . W dniu 24.12 – restauracja nieczynna